Jäsenkorjaus

Mitä on Kaustislainen jäsenkorjaus?

jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on kehon kokonaisvaltaista hoitoa. Tämä tarkoittaa sitä, että jäsenkorjaaja osaa paitsi tasapainoittaa ihmisen tukirangan, lihakset ja nivelet, myös ohjata asiakasta ravintotottumusten, liikunnan, työrasituksen ja työuupumuksen sekä muiden vaikeiden elämäntilanteiden korjaamisessa.

Jäsenkorjaus on ikivanha, tehokas lihas-, hermo- ja jännevaivojen sekä sijoiltaanmenojen hoitomenetelmä. Se on erittäin hellävarainen hoitomuoto, koska se perustuu kehon luonnollisten liikkeiden hyväksikäyttöön ja samanaikaiseen manipulointiin. Usein kehon omien liikkeiden avulla suostutellaan nikamat pehmeästi oikeisiin paikkoihin.

Kenelle jäsenkorjaus sopii?

Jäsenkorjaus sopii kaikille vauvasta vaariin. Jäsenkorjaajalle kannattaa hakeutua, esimerkiksi jos tuki- ja liikuntaelimissä on kipua ja toimintarajoituksia. Selkä-, polvi-, niska- ja olkapäävaivat ovat yleisimpiä jäsenkorjaushoidolla hoidettavia vaivoja.

Jäsenkorjauksen vaikutukset?

Hoidon tehokkuudesta on näyttöä useista tieteellisistä tutkimuksista. Kansanlääkintäkeskuksen vastaavan lääkärin johdolla on tehty merkittävää tutkimustyötä, jolla on pystytty myös lääketietellisesti osoittamaan jäsenkorjauksen vaikuttavuus mm. selkä- ja niskavaivoissa.

Perinteisellä jäsenkorjauksella saadaan hyin apua niin akuutteihin, kuin kroonisiinkin vaivoihin, kuten esimerkiksi:

  • alaselän kiputiloihin, mm. iskiaksen ym. ristiselän ja lannerangan särkytiloihin ja virheasentoihin.
  • yläraajojen kiputiloihin, kuten käsisärkyihin, kipuolkapään ja tenniskyynärpään hoitoon sekä ranteen ja sormien alueiden ongelmiin. yläselän kiputiloihin, nikamien virheasentoihin ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöihin, kuten vatsaongelmiin, sydämen rytmihäiriöihin, hengenahdistukseen ja korkeaan verenpaineeseen, silloin kun ne johtuvat nikamien lukoista, kiertymistä tai jäykistymistä. nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentoihin
  • yläselän kiputiloihin, nikamien virheasentoihin ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöihin, kuten vatsaongelmiin, sydämen rytmihäiriöihin, hengenahdistukseen ja korkeaan verenpaineeseen, silloin kun ne johtuvat nikamien lukoista, kiertymistä tai jäykistymistä. nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentoihin
  • pään alueen vaioihin, kuten jännityspäänsärkyyn, kasvosärkyihin, purentahäiriöihin ja näköhäiriöihin.
  • hartioiden ja niskan alueen vaivoihin, kuten jännitysniskaan, lapojen lukkiutumiseen, päänsärkyyn, huimaukseen ja migreeniin.
  • nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentoihin

Hyvän jäsenkorjaajan hoidosta lähdetään ” kuin pumpulissa kävellen” ja mieli virkistyneenä.                              

Ei niin kuin jyrän alle jääneenä!  

Lue lisää aiheesta jäsenkorjaus.