Palvelut

Palvelut juuri sinullepalvelut

Jäsenkorjaus ja hieronta Axis & Atlas on Akaalainen  hyvinvointialan yritys. Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi yrityksen erityisosaamista on Kaustislainen jäsenkorjaus ja VoiceWell- hoito. Tarjoamamme palvelut:

Perinteinen hieronta sopii pääasiassa kaikille. Joissain tapauksissa on syytä neuvotella lääkärin kanssa ennen hierontaa. Perinteinen hieronta keskittyy pinnallisten lihasten käsittelyyn. Hieronta laukaisee lihasjännityksiä ja ennaltaehkäisee vaivoja. Lihasten aineenvaihdunta vilkastuu ja lihaskipu vähenee. Hieronnan pituus suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Hieronnassa voi käydä muutaman kerran tai joillekin sopii ylläpitävä ympärivuotinen hieronta ennaltaehkäiseväksi hoidoksi.

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan, jota kaytetään tyypillisesti ennen urheilusuoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen. Urheluhieronnassa lihaksia ierotaan eri suuntiin ja myös syvempiin lihaskerroksiin vaikuttaen. Urheiluhieroja ymmärtää harjoittelun aikaansaaman rasituksen vaikutukset kehoon, sekä huomioi lihasten toimintaa joillekin tietyille lajeille ominaisessa suorituksessa.

Pään hieronnat, intialainen sekä päänhieronta Eevan tapaan ovat molemmat kestoltaan n.45 min. kestäviä hoitoja. Intialainen päänhieronta tehdään pääasiassa istuen, kun taas Eevan tapaan tehtävä päänhieronta tehdään selinmakuulla. Päänhieronta  on hellää käsittelyä ja sopii täten lähes kaikille perusterveille ihmisille.

Kaustislainen jäsenkorjaus on ikivanha, tehokas lihas-, hermo- ja jännevaivojen sekä sijoiltaanmenojen hoitomenetelmä. Se on erittäin hellävarainen hoitomuoto, koska se perustuu kehon luonnollisten liikkeiden hyväksikäyttöön ja samanaikaiseen manipulointiin. Usein kehon omien liikkeiden avulla suostutellaan nikamat pehmeästi oikeisiin paikkoihin. Jäsenkorjaajalle kannattaa hakeutua, esimerkiksi jos tuki- ja liikuntaelimissä on kipua ja toimintarajoituksia. Selkä-, polvi-, niska- ja olkapäävaivat ovat yleisimpiä jäsenkorjaushoidolla hoidettavia vaivoja.

VoiceWell-hoito, joka on täsmähoitoa kehon, purennan/leukanivelen rakenteisiin ja äänenkäytön ongelmiin. VoiceWell-hoito on erityisesti äänentuottoon, hengittämiseen, purenta- ja nielemisongelmiin käytetty hoitomuoto. Hoitoon kuuluu myös lantion, selän, käsien tai jalkojen hoito tarvittaessa. VoiceWell-hoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, esim. klassista tai mobilisoivaa hierontaa, faskia- (sidekudos-) ja nivelkäsittelyä. VoiceWell-hoito sopii erityisesti ääniammattilaisille, esim. opettajat, luennoitsijat, papit ja laulajat. VoiceWell sopii myös hyvin muusikoille ja niille, jotka soittavat ja harrastavat laulamista. VoiceWell sopii kaiken ikäisille erinomaisesti myös kehon perushuolloksi, koska se poistaa kehosta jännitystiloja ja lisää siten yleistä hyvinvointia.

Lue lisää aiheesta hyvinvointi ja palvelut.